Vintersalongen 2015

Vintersalongen

[ezcol_2third]Vi var nästan tretusen fotografer som refuserades när vi försökte komma med på Fotografiskas Höstsalong 2014. Ulla Nordfors på GalleriTU anordnade ett alternativ, Vintersalongen, där bara refuserade fotografer fick delta. Ur Gatufotogruppen var Mahshid, Jerker, Marika och Hans med på Vintersalongen.

En av Vintersalongens begivenheter var att Ulla lyckades bjuda in ingen mindre än Anders Petersen för en kväll med bildsnack och bildkritik av de fotografier vi hängt på väggarna.

Vi tio fotograferna på utställningen plus ett antal gäster träffades en måndagskväll för att prata bilder och vidareutveckling under Anders trevliga ledning. En toppenkväll som ingen lämnade utan ett leende på läpparna och ett antal konkreta förslag för fortsatt utvecling.

Bland gästerna den kvällen fanns Gatufotogruppens Merja Louka som dokumenterade upplevelsen med ett antal bilder.

01 Gemensamma aktiviteter

Anders Petersen besöker Refuserade på GalleriTU
Anders Petersen besöker GalleriTU

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]