Möte 2019-03-14

VI var 9 närvarande på mötet.

Jag inledde med att berätta att nästa gång kan inte jag komma, jag har att ta hand om en nyopererad hustru. Sven-Olof har anmält sig att köra mötet, men sedan anmält förhinder. Vi är dock flera som misstänker att han blandat samman olika mötestillfällen så vi hoppas det slutar med att han kan leda aprilmötet. Om Sven-Olof inte kan så hoppas Elisabeth och Irina kunna klara av tekniken för att leda mötet. Om inte heller det fungerar och ingen annan heller kan leda mötet, då ställs mötet in, för jag kan inte komma.

Därefter tittade vi på bilder. Varje gång överraskas jag av att det är så många bra bilder! Eftersom vi var relativt få på mötet hann vi också titta på Irinas och Olles ”Tema” -bilder, ”Tema” är ju ett tillägg vi aktiverar i mån av tid.

Marie visade fler nytorgsbilder och vi hoppas alla att hon ska sätta samman bilderna från Nytorget till ett projekt eller kanske t.o.m. göra en egen bok om livet kring Nytorget.

Redan nu vill jag avisera att i maj kommer Ulf och Håkan att visa bilder från Cartagena i Colombia, En plats dom båda besökt, men inte tillsammans. Det ska bli spännande att se deras resp tolkningar.

/Hans